BUJ

Šeit atradīsi atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem.

NETFIT video treniņu platforma sniedz Tev iespēju trenēties no mājām! Šeit atradīsi plašu treniņu video piedāvājumu, kas aptvers dažādus treniņu veidus – Spēka, Kardio, Body&Mind u.c.

Ja esi MyFitness biedrs, autorizējies NETFIT lapā ar savu MyFitness lietotājvārdu un paroli*, veic apmaksu par NETFIT un izbaudi treniņus! *Lietotāja vārds ir Tavs e-pasts. Ja esi piemirsis paroli, dodies uz www.myfitness.lv spied uz “Aizmirsāt paroli?” Ja neesi MyFitness biedrs, aktivizē plānu NETFIT lapā, izvēloties sadaļu “Neesmu MyFitness biedrs”. Pēc plāna aktivizēšanas, uz e-pastu saņemsi lietotājvārdu un paroli.

Jā, katru nedēļu NETFIT video bibliotēka tiks papildināta ar dažāda veida treniņiem un treneriem.

NETFIT mēneša abonementa maksa ir 19 EUR.

Pieeja pilna garuma video tiek piešķirta pēc pievienošanās NETFIT platformai. Skatīt jautājumu “Kā es varu pievienoties NETFIT?”

Treniņu video garums ir vidēji 25 - 30 min.

Lai piekļūtu NETFIT video, ir jāveic beztermiņa NETFIT abonēšana, kas nozīmē, ka tiek veikts 19 EUR maksājums par mēnesi uz priekšu. Nākamais maksājums no Jūsu kartes tiks veikts jaunā perioda sākumā, par nākošo mēnesi. Atteikties no šī pakalpojuma iespējams www.netfit.lv savā lietotāja zonā.

NETFIT abonementu vari atcelt jebkurā laikā. Lai atceltu NETFIT abonementu, autorizējies, dodies uz "Mani plāni" un spied "Atcelt".

Video ir pieejami augstākajā kvalitātē, lai Tu treniņu izbaudītu pilnā apmērā. Ja Tavs internets nav stabils un video ielādējas lēni, nomaini video kvalitāti no 1080p uz 480p un turpini vingrot bez raizēm.

NETFIT nav pieejams pārskats par apskatītajiem video treniņiem. Veicot apmaksu par NETFIT, uz e-pastu tiek nosūtīta apstiprinājuma ziņa, kas papildināta ar dokumentu par rēķina apmaksu, ko var iesniegt apdrošinātājam. Tas ir apstiprinājums no NETFIT, ka tika veikta apmaksa par online nodarbībām. Aicinām individuāli precizēt jautājumu par izmaksu segšanu pie sava apdrošinātāja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?